![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDiJJNPvXDdhw3Ic5waqZj8pFFuVgmbYlm3qQCCWPB2AxbKwMobvm0Vc_bG8RNU4T9clbbgt7DNOLGmipb4iXtTbpnH93zQt-a4HpGR9eBykfg2JQvipd7oiCquaS2BX-HrQEZ_0ISdq-5/s320/sockerblommor.jpg)
När jag började dekorera tårtor köpte jag massa små skålar speciellt för att torka sockerblommor så de får form. Korkat egentligen, när det - i återvinningens namn och allt - går smidigare med lite plastfolie i en äggkartong.... På så sätt kan man dessutom reglera vilken radie man vill ha på "skålen" genom att trycka ned olika hårt. Och så kan man stapla flera ovanpå varandra i ett skåp med hjälp av en bakplåtshållare (?).
Hej hej, hört något från Arla? Är du en av finalisterna? *nyfiken*
SvaraRaderaKram Karin