M
ördegskakor med dekorationer i kristyr och strösselGjorde en testkörning på att dekorera cookies inför ett litet projekt jag har på G (cliffhanger igen...). Det var riktigt roligt - Ebba hjälpte till med strösslet och gjorde några riktigt härligt överpyntade varianter. Hämtade lite inspiration från
cakejournal.com - mycket trevlig sida för övrigt.
Förresten, vilka jättefina kakor du hade gjort! Supersnygga!
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaIngen aning vad som blev fel...
Jag lät chokladen svalna så att den blev ganska hård innan jag blandade den med sugarpasten... vet inte om det blir någon skillnad.
Modelleringschokladen blir tyvärr rätt hård när den svalnat; hård och lite smulig nästan - choklad blir ju alltid hård när den svalnar. Inte heller verkar den helt jämn i färgen efter att den har svalnat, men efter lite rejäl knådning brukar den bli mjuk och fin igen. jag skulle testa att vara lite hårdhänt med den och försökt få den lite uppvärmd av händerna.
Lycka till!
Vilka läckra kakor! Ska bli spännande att höra mer om detta lilla projekt!
SvaraRaderaOch glöm inte att lägga upp bilder på dagens helt fantastiska tårta snart! Jag har bloggat om den och länkat hit, bara så att du vet.
Kram!