Hur som helst så gjorde jag gudomligt goda cups med kardemumma och CremeCheese Frosting.
Här är receptet:
180 g mjukt smör
3dl Muscovadoråsocker (minska något om du bakar på vanligt socker)
2 ägg
1/2 tsk vaniljpulver
2 tsk mald kardemumma och 2 tsk grovstött
1,5 tsk bakpulver
3 dl mjöl
1 dl mjölk
Vispa ihop ingredienserna i nämnd ordning, vispa rejält mellan varje. Klicka ut smeten i 10 stora eller 40-50 miniformar (beroende på hur mycket smet du äter...). Grädda i ca 5-7 minuter i 200 grader varmluft (för de små). Längre för de stora...
Ser hemskt goda ut :-)
SvaraRadera/Sara
Vilka jättesöta cupcakes!!
SvaraRaderaSpännande, ibland önskar man att man bodde lite närmre en storstad där man kan hitta massa roliga saker!
SvaraRadera"Cuppisaran" ser urläckra ut!
Supersöta. =) Får kolla på våran hälsokostaffär om dom har sånt socker. =)
SvaraRaderavilka härliga cupcakes, ser himla mumsiga ut
SvaraRaderaSuper härliga och finspritsade cupcakes. Ärlite nyfiken på blomman. Är det riktiga blommor eller?
SvaraRaderaTack!
SvaraRaderaMM Cake Design - Sorry, jag blev så upphetsad över sockret att jag glömde dekorationerna :) Ja, det är riktiga blommor. Knoppar från pelargon för att vara exakt... Ett bra trick om man har lite brådis - plus att det ser lite fräscht ut som omväxling när man har kört mycket sockerblommor ett tag!
Så läckra de är!!
SvaraRaderaÅh, vad fina de är. De ser väldigt goda ut.
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaVi är fyra tjejer som läser marknadsföring vid Stockholms Universitet.
Via din blogg har vi uppmärksammat din passion för cupcakes. Vi ska
genomföra en fokusgrupp med några cupcake-lovers där ämnet kommer
att vara just cupcakes.
Vi vill gärna höra dig berätta om dessa underbara skapelser!
Vi träffas på Cupcake STHLM på St:Eriksgatan 83 på Tisdag 19/10
klockan 15.00-16.00. Vi bjuder på fika!!
Vill du vara med?
Härliga! Mycket snyggt spritsade också.
SvaraRaderaNu blir man ju hemskt nyfiken på det här sockret...
SvaraRaderajätte sööt!
SvaraRaderaJättesöta cuppisar!
SvaraRaderaanvänder mycket ljust muscovadosocker när jag bakar, älskar den smaken! :)
De ser underbara ut! Kul att du äntligen fått tag på sockret! :)
SvaraRaderaMuscovadosocker är underbart! Tusen gånger bättre än farinsocker. De här cupcakesen är verkligen supersnyggt spritsade, det är så jag vill kunna spritsa med!
SvaraRaderaHåller med föregående: Jättefin spritsning!
SvaraRaderaGillar också att du skrev i ditt recpet "räcker till 40-50, beroende på hur mycket smet du äter" klockrent! Känner igen det!
De verkar asgoda. Absolut ett recept att testa! Tack för tipset! :)
SvaraRadera