torsdag 14 oktober 2010

Rosa Tävling!Blev lite inspirerad av tävlingen till ära av den rosa månaden, på Bland Muffins & Pelargoner. Jag har självklart gett mitt stöd till Rosa Bandet och tänkte också uppmärksamma detta lite extra genom att utlysa en tävling - med rosa tema så klart. Eftersom detta är en bakblogg så syr jag ihop det genom att lotta ut två set med handmålade kort/tavlor på just -ta da - tårtor, i rosa! Och så gör jag lite reklam för min andra blogg, där man kan se mer konst, samtidigt... Tänk vad många flugor man kan slå i en smäll, va? Om det mot förmodan skulle finnas någon här som är helt ointresserad av tårtor lottar jag även ut en akvarell med rosa magnolior.

Korten är ca 15x20 cm styck och magnolian är ca 25x35. Jag skickar dem utan passepartout och ram. Du deltar i tävlingen, som pågår månaden ut, genom att lämna en kommentar till inlägget och ange vilken vinst du skulle önska (kort med svart ram, kort utan svart ram eller magnoliatavla) så drar jag en vinnare i varje kategori. Länkar du till tävlingen eller intygar å det heligaste att du bidragit med minst 50 kr till Rosa Bandet får du två lotter. Om du inte har en egen bloggadress så se till att ange mail eller liknande så jag kan få tag på dig om du vinner! Om man vunnit och inte lämnat sina kontaktuppgifter inom en vecka så går vinsten vidare!

11 kommentarer:

 1. Vilken bra idé. Jag vill gärna vara med och tävla och om jag vinner vill jag gärna ha korten med svart ram. Jag har skänkt 50 kr till Rosabandetkampanjen, här ser du det:
  http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/Stod-oss/insamlingar/?collection=4144

  SvaraRadera
 2. Woho här vill jag vara med (så klart!). Jag skulle vilja vinna tårtkorten med svart. Jag bidrar med jämna mellanrum och har en egen insamling, så jag roffar åt mig två chanser :)http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=1650

  SvaraRadera
 3. Vill vinna med vit ram!! delar med alla FB-vänner såklart!

  SvaraRadera
 4. Hurra!
  Ett helt gäng tårtor utan kalorier! Klart jag vill vinna! Njutning varje dag utan att öka i vikt! Såååå fina!
  Vit ram!

  SvaraRadera
 5. Hej,
  klart man vill va med! Tavlan är supersnygg, vill gärna vinna den!

  /Johan Tuulse

  SvaraRadera
 6. Fint! Jag är gärna med och vill vinna akvarellerna på bakelserna!

  SvaraRadera
 7. Tack för tippset. Klart man vill vara med och jag vill ha en vit ram för den passar så bra mot min mörka fondtapet/marten@frimanzon.se

  SvaraRadera
 8. Jag vill vinna tavlan med magnolior! //A-M

  SvaraRadera
 9. @präsident P - joru, jag tog bort alla kalorierna ;)

  SvaraRadera
 10. Ååh, jag vill jättegärna vara med och korten med svart ram är vad jag helst skulle vilja vinna! Så roligt för de som kammar hem ett pris som någon har gjort själv =) Självklart har jag dragit med 50 kronor vilket jag intygar med ett rent samvete. Har även uppmärksammat kampanjen på min blogg: http://bakfnatt.blogspot.com/2010/10/rosa-bandet.html Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 11. Jag behöver inte ens säga vilket pris jag skulle välja om jag skulle vinna.

  Jag har också köpt en rosa snöborste på Mekonomen. Kanske man ska investera i en rosa rattmuff också .......
  /Anneli

  SvaraRadera