fredag 18 juni 2010

Cupcakes med jordgubbsfrosting

Jag gjorde även lite cupcakes med jordgubbsfrosting till mitt avslutningsfika på jobbet. Det var ett litet experiment som blev väldigt lyckat om jag får säga det själv... Kanske lite krångligt men vansinnigt gott!

Jordgubbsfrosting med vit choklad:
ca 1,5 dl jordgubbar
50 g philadelphiaost
100 g vit choklad
75 g smör
1,5 dl florsocker
1 tsk mald vaniljstång

Koka upp jordgubbarna med pyttelite vatten för att få dem såsiga, låt svalna en aning och rör i osten. Smält chokladen försiktigt i micron och rör i denna. Låt smeten svalna. Vispa sedan i mjukt smör, florsocker och vanilj.





3 kommentarer:

  1. Kan man göra jordgubbsfrostingen på frysta jordgubbar? Är det något man behöver ändra i receptet isåfall?

    Tack.

    SvaraRadera
  2. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it's really informative. I am going to watch out for brussels. I'll appreciate
    if you continue this in future. Many people
    will be benefited from your writing. Cheers!
    Also visit my webpage :: neucopia review

    SvaraRadera
  3. Hur många cupcakes är reseptet till?

    SvaraRadera